Zavřít reklamu

Šéf služby iTunes Eddy Cue se na veletrhu Pollstar Live 2018 v Los Angeles rozvykládal o Apple Music a hudebním byznysu s hudebním redaktorem amerického týdeníku Variety. Cue se však neobjevil v televizi, nicméně rozhovor s ním sdílelo několik uživatelů na Twitteru.

Cue promluvil o inteligentním reproduktoru HomePod, který se začíná oficiálně prodávat už zítra, tedy v pátek 9. února. Cue uvedl, že tím, že je HomePod osazen vestavěným čipem A8 a používá AI algoritmy k automatickému nastavování basů a dalších prvků na základě písničky, díky čemuž bude znít každá skladba opravdu famózně.

Ve skutečnosti Apple je natolik přesvědčen, že HomePod dokáže automaticky provést veškerá nastavení, že uživatelé nemají žádnou možnost upravit zvuk ručně. To však může být pro některé zájemce o HomePod spíše na škodu.

Cue nechtěl prozradit informace o tom, co plánuje Apple v oblasti video tvorby, a to i navzdory skutečnosti, že cupertinská společnost doposud uzavřela nabídky s osmi televizními pořady. Cue však řekl, že mnohem více se dozvíme poměrně brzy, a tak by Apple mohl v letošním roce odhalit podrobnosti o svých televizních cílech.

eddy-cue-fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.