Zavřít reklamu

Minulý rok v říjnu jsme vás na našem webu informovali o tom, že se Applu podařilo pro svůj video obsah získat skvělý seriál Amazing Stories (Neuvěřitelné příběhy), jehož otcem není nikdo jiný, než sám Steven Spielberg. Pokud jste se však na tento seriál těšili a věřili jste, že jej Apple pojme ve stejném duchu, v jakém byl v letech 1985 až 1987 natáčen, jste na omylu.

Podle nejnovějších informací portálu Hollywood Reporter se chystá Apple ze seriálu, který od svého zrodu kombinovat prvky scíence fiction a hororu, by totiž rád Apple vytvořil spíše “family friendly, tudíž v jakési umírněnější verzi, kterou by mohli sledovat prakticky všechny věkové kategorie, aniž by při tom přišly nějakým způsobem k újmě.

Nedalo se pokračovat

Jelikož je však zásah do konceptu Amazing Stories touto myšlenou opravdu značný, rozhodl se od něj dát ruce pryč i jeho scénárista Bryan Fuller, který na tomto projektu pracoval v roce 2015 ještě předtím, než se zapojil Steve Spielberg. Fuller tak údajně přetrhal s Applem všechny vazby a produkci seriálu opustil. Těžko však říci, zda bude mít jeho odchod na seriál nějaký dopad či nikoliv. Ostatně, seriál je již ne výrobě, takže se konečného výsledku dočkáme již poměrně brzy.

Bude velmi zajímavé sledovat, jak bude obsah video tvorby Applu nakonec vypadat. Pokud bychom v něm však nenašli žádné hororové prvky, nahotu, násilí či podobné věci, které by mohly některé diváky pohoršit, mohl by si Apple zadělat na solidní problémy. Právě “zakázané ovoce” totiž diváci sledují nejradši a mnozí si již nedokáži seriál, kde nezemře alespoň pět lidí na epizodu, vůbec představit. Nechme se však překvapit, třeba nás video obsah, který Apple zamýšlí vysílat, nadchne.

amazing_stories_fb

Dnes nejčtenější

.