Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orasis HD
OrasisHD je fotografická HDR aplikace, která po pořízení jediného snímku tuto fotografii automaticky transformuje do dobře exponované, přirozeně vypadající podoby. Aplikace používá algoritmus, vyvinutý po letech usilovného výzkumu.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

iPalettes
Představte si, že jste právě objevili ten pravý, ideální, požadovaný odstín konkrétní barvy. Je v tom jeden problém – ten odstín existuje – dejme tomu – pouze na dveřích vašeho obýváku. S aplikací iPalettes to ale není problém – zkrátka dveře vyfotíte, klepnete na požadovaný odstín a provedete v aplikaci analýzu barvy.

[appbox appstore id1250728535 oldprice=“89Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

MuPDF
MuPDF je open source aplikace, která vám umožní prohlížet na vašem iOS zařízení aplikace typu PDF, XPS/Open XPS, CBZ nebo EPUB. Aplikace navíc umožňuje textové vyhledávání, vyplňování formulářů, digitální podepisování, anotace a další funkce.

[appbox appstore id482941798 oldprice=“149Kč“]

Slick
Odemykání vašeho iPhonu nikdy nebylo tak zábavné jako s aplikací Slick. Pokud vás nebaví nudná úvodní obrazovka, tak si ji můžete snadno vylepšit. Slick vám nabízí zábavnou možnost, jak přizpůsobit úvodní obrazovku vašeho iPhonu přesně podle vašich představ. Tento nástroj vám umožní vybrat z velkého množství různorodých designů, které můžete aplikavat na svůj telefon. Aplikace je kompatibilní s Parallax efektem.

[appbox appstore id797913268 oldprice=“59Kč“]

Piano Tiles 2
Piano Tiles 2 vám přináší nové možnosti, kvalitní zvukové efekty a možnost celosvětového soutěžení. Dále vám tato hra nabízí nová barevná schémata a možnost sdílet s vašimi blízkými vaše pianové vystoupení. Pravidla jsou naprosto jednoduchá: poklepávejte na černé dlaždice a vyhýbejte se ostatním oblastem. Vyzkoušejte si své schopnosti a sami uvidíte, zda dokážete skloubit rychlost a obratnost.

[appbox appstore id1027688889 oldprice=“29Kč“]

Flick Champions Winter Sports

Ve hře Flick Champions Winter Sports si můžete užít širokou škálu nejrůznějších zimních sportů. Vyberte si zemi, kterou chcete reprezentovat a pusťte se do toho.

[appbox appstore id592682163 oldprice=“29Kč“]

Ninjas – Stolen Scrolls
V Ninjas začíná skvělé dobrodružství, ve kterém si musíte vzít zpět ukradený svitek. Dejte si pozor, jelikož ve hře je plno objektů (např. zákeřní ninjové, ninja psi, nestvůry, zombíky, pasti, hrady), které se vám budou snažit překazit tuto výpravu.

[appbox appstore id673003293 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.