Zavřít reklamu

Přemýšleli jste někdo nad tím, jaké zaměstnanecké výhody mohou mít lidé pracující v Applu? Tak například slevy na produkty. Nečekejte však slevy v řádu deseti či dvaceti procent. Například chytrý reproduktor HomePod si zaměstnanci odnesou dokonce se slevou padesát procent.

S informací o výrazné slevě přišla jako první agentura Bloomberg a její reportér Mark Gurman. Ten zjistil, že si jableční zaměstnanci mohou v průběhu následujících dvou měsíců HomePod zakoupit za zhruba 175 dolarů, tedy polovinu běžné ceny v obchodě. Apple se tak nejspíš snaží o přínosu této novinky přesvědčit i své samotné zaměstnance, kteří pak budou moci své nově nabyté zkušenosti přetlumočit zájemcům z řad veřejnosti v obchodech či ve svém okolí. Snížení ceny je však lze brát i jako poděkování za práci, kterou pro společnost odvádí. Jen díky ní je totiž Apple tam, kde nyní je.

Slevy na nové produkty nejsou ničím výjimečným 

Není to však poprvé, co se jablečná společnost k podobně výrazné slevě odhodlala. Když například uvedla v roce 2015 na trh svou první generaci Apple Watch, zaměstnancům poskytla též takto velkorysou slevu. Jediné, čeho se padesátiprocentní sleva netýkala, byly zlaté Apple Watch, ze kterých Apple svým zaměstnancům zlevnil “pouze” 500 dolarů. I díky tomuto kroku tak možná odstartoval mánii, která se rok od roku stupňuje.

Uvidíme, jak si tedy HomePod v prodejích povede. Jelikož se však jedná o opravdu zajímavý produkt, který je s produkty od Applu úzce propojen, mohl by se těšit velmi solidní oblibě. Ostatně, i Apple Watch si užijete naplno jen s iPhonem a jak se jim daří.

homepod-white-fb

Dnes nejčtenější

.