Zavřít reklamu

Apple aktualizuje své produkty takřka každý rok. Podle tchajwanské webové stránky DigiTimes bychom se mohli v letošním roce dočkat prvních upgradů jablečných zařízení už v březnu, podobně jako tomu bylo minulý rok. Pokud by to opravdu byla pravda, za necelé dva měsíce by tak světlo světa spatřily nové generace iPadu, MacBooku a Apple Watch.

Podle serveru DigiTimes někteří výrobci včetně Career Technology, E&R Engineering, ShunSin Technology a Superior Plating Technology (SPT) zvýšili výrobu některých komponentů pro další generaci iPadu, MacBooku a Apple Watch.

Koncepty bezrámečkového iPadu Pro:

V jednom odstavci se pak DigiTimes zmiňuje namísto Apple Watch o iPhonech. „Tito výrobci mají nejmodernější technologie nebo se nově zapojují do dodavatelských řetězců spotřebních zařízení společnosti Apple. Mezi nimi je i společnost SPT, která se může pochlubit technologií na zpracování perleťově světlého niklu, a je připravena uspokojit velké objednávky od Applu a dodávat technologii pro adaptéry pro nové generace iPhonu, iPadu a MacBooku, které budou představeny v březnu 2018.“

Server DigiTimes však nemusí mít příliš důvěryhodné informace. Pokud si vzpomeneme na minulý rok, tehdy předpovídal, že Apple představí 10,5palcový iPad Pro v dubnu, což se nakonec nestalo. Jestliže tedy čerpá informace od stejných zdrojů, potom není zpráva příliš pravdivá.

Apple v loňském roce v březnu představil 9,7palcový iPad přes tiskovou zprávu, dále ještě (PRODUCT)RED edici iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus a zvýšení kapacity iPhonu SE na 32 GB a 128 GB.

Předpokládáme tedy, že v březnu letošního roku Apple představí také pouze aktualizovaný iPad, kdežto iPhone a Apple Watch si nechá až na září.

ipad iphone macbook fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.