Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Oflow
Potřebujete se posunout dál? Hledáte inspiraci a motivaci? Aplikace Oflow vám pomůže s vytvářením a zaznamenáváním nápadů a poznámek, podporuje sdílení do platformy Evernote, nabízí možnost připomínek a podporu jak pro iPhone, tak i pro iPad. Nechte se inspirovat a zvyšte svou produktivitu.

[appbox appstore id536919134 oldprice=“29Kč“]

Prompts
Zabýváte se tvůrčím psaním a potýkáte se s častými tvůrčími bloky? Aplikace Prompts vám pomůže se vrátit zpět k tvorbě. Nabízí stovky tisíc nápadů, které vás inspirují a pomůžou vám v práci. Je skvělý jak pro studenty, tak i pro profesionály z nejrůznějších oborů. Aplikace podporuje sdílení na sociálních sítích.

[appbox appstore id627192932 oldprice=“29Kč“]

System Activity Monitor
Oblíbená utilita System Activity Monitor je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“119Kč“]

SpeakText Air
SpeakText Air je aplikace, která dokáže po větách překládat a číst z více než třiceti světových jazyků. Nabízí přizpůsobitelný design i funkce.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

Change – Currency Converter
Change je skvěle navržená, jednoduchá aplikace, která vám pomůže jednoduše provádět převody měn. Stačí jen vybrat příslušnou měnu a aplikace vše udělá za vás.

[appbox appstore id721122369 oldprice=“29Kč“]

Effect Cam
Aplikace Effect Cam se bude skvěle hodit pro milovníky retra a analogové fotografie. Nabízí motivy s efektem klasické fotografie a řadu filtrů, kterými můžete vylepšit své snímky. K dispozici budete mít i řadu nejrůznějších šablon pro maximální kreativitu a spoustu nástrojů pro úpravy.

[appbox appstore id819934408 oldprice=“59Kč“]

Brainbean
Aplikace Brainbean skvěle procvičí váš mozek a zabaví jak děti, tak i dospělé. Pomůže vám nejenom zkrátit dlouhou chvíli za pomoci skládaček, her na procvičení paměti a nejrůznějších výzev. V nabídce je široká škála aktivit, které vás stoprocentně zabaví.

[appbox appstore id861639107 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 18917

Dnes nejčtenější

.