Zavřít reklamu

Hned zkraje druhého měsíce tohoto roku se po řadě různých odhadů konečně objevila oficiální zpráva, že dlouho očekávaný Apple Store ve Vídni otevře své brány prvním zákazníkům v sobotu 24. února. Nový kamenný obchod Applu bude vůbec první jablečnou prodejnou v Rakousku a vzhledem k faktu, že se bude nacházet v samotném srdci metropole naší sousední země, bude ideální i pro mnohé Apple fanoušky z Česka a především pak ze Slovenska.

I část naší redakce má k novému Apple Storu poměrně blízko, a tak jsme se na jeho přípravy zajeli dvakrát podívat a pokaždé jsme se s vámi podíleli s několika fotografiemi a informacemi, v jaké fázi se rekonstrukce budovy na Kärntner Straße 11 aktuálně nachází. Naposledy jsme okolí budovy navštívili v polovině ledna, nicméně od té doby se mnohé změnilo. Především zmizela stěna lemující celou budovu a bránící před pohledy zvědavců, pracovníkům se podařilo dokončit chodník a pak hlavně na všechna okna a dveře jsou nově vylepena loga Applu a vzory bránící před pohledy do interiéru prodejny, kam se přemístily veškeré přípravy.

Právě v době, kdy Apple odstranil okolní stěnu a objevil se oblepený Apple Store, byl ve Vídni i náš čtenář Ján, který nám zaslal několik fotografií aktuální podoby. Všechny jeho snímky si můžete prohlédnout v galerii výše a pokud budete chtít nový jablečný obchod navštívit mezi prvními, pak si udělejte v sobotu 24. února výlet do Vídně. První zájemcům se vstupní brána otevře v 9:30 a zůstane odemčená do 18:00. Druhý den, tedy v neděli, je však Apple Store zavřený a otevírá se zase až v pondělí v 10:00.

Apple Store Vide Vienna FB

Dnes nejčtenější

.