Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

7 minutes workouts free
Aplikace 7 minute workout je dnes zdarma včetně veškerých nákupů v aplikaci. Jedná se o pečlivě testovaný, vědecky vyvinutý cvičební program, který vám pomůže dostat se do formy za pouhých 7 minut denně. Nabízí krátký, ale intenzivní intervalový kruhový trénink, ke kterému nebudete potřebovat žádné speciální vybavení.

[appbox appstore id773178141 oldprice=“89Kč“]

DayCalc Calculator
Calculator HD je skvělá kalkulačka pro váš iPad, iPhone a Apple Watch. Aplikace nabízí historii (můžete sdílet přes email), možnost přidávat k výpočtům poznámky, 20 motivů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id654444242 oldprice=“29Kč“]

ReliCam
ReliCam fotografická aplikace pro ty, kteří chtějí mít většinu fotografického procesu ve svých vlastních rukách. ReliCam obohatí vaše iOS zařízení o výhody manuálního ovládání klasického fotoaparátu.

[appbox appstore id1029383741 oldprice=“29Kč“]

Habit List
Začněte s transformací vlastního „já“ ještě teď. Aplikace Habit List vám pomůže s osvojením nových, lepších návyků, a odbouráním těch starých.

[appbox appstore id525102168 oldprice=“119Kč“]

Brave Bubbles
Ponořte se do zábavného, návykového podvodního dobrodružství. Objevujte jednotlivé levely, z nichž každý se pyšní vlastním unikátním stylem. Vyhýbejte se hladovým žralokům a zamiřte na nejvyšší příčku žebříčků.

[appbox appstore id975403646 oldprice=“59Kč“]

Block vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“119Kč“]

Ninjas Infinity
Ninjas je autentická, kreslená a akční 2D hra. Dokáží vaše prsty pochytit rychlost ninji? V této poutavé hře začíná pěkné dobrodružství. Čeká na vás mnoho objektů, včetně zlých ninjů, psích ninjů, zombie, pastí, hradů, jeskyní a všechny tyto objekty vám zaručují pořádné dobrodružství. Vyberte si jednoho ninju – vodního, ohnivého, hromového a větrného.

[appbox appstore id931211453 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 18917

Dnes nejčtenější

.