Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

QR Scanner Pro iRocks
Aplikace QR Scanner je rychlá, spolehlivá a jednoduchá. Stačí namířit fotoaparát na QR nebo čárový kód a aplikace vás automaticky přesměruje.

[appbox appstore id1254630044 oldprice=“59Kč“]

Cleu
Cleu je užitečná aplikace, která vám umožní propojení s nejrůznějšími službami a platformami. Díky tomu se doba, kterou strávíte na svém iOS zařízení, výrazně zkrátí. Nabízí propojení například se službou Uber, systémem Hue od Philips nebo kalendářem, nabízí i informace o aktuálním počasí.

[appbox appstore id581783905 oldprice=“29Kč“]

Moody
Jak jste se cítili minulý týden? Jakou náladu jste měli o loňských prázdninách? Nálada je něco, co se jen velmi těžko pamatuje, ale je rozhodně zajímavé ji zaznamenávat. V tomto směru se pro vás tato aplikace stane ideálním parťákem.

[appbox appstore id994241144 oldprice=“59Kč“]

InvTime – Lock and Hide Photos
Aplikace InvTime za použití několika bezpečnostních mechanismů pečlivě a bezpečně uzamkne fotografie a videa, která chcete skrýt před nezvanými zraky. Aplikace podporuje gesta, hesla i čtení otisků prstů a nabízí i řešení pro situace, kdy jste přinuceni zadat heslo. Nastavit můžete i záznam přístupů a pokusů o ně, takže se o případné snaze narušit vaše soukromí dozvíte.

[appbox appstore id921996740 oldprice=“29Kč“]

Melody Composer Squared
Melody Composer Squared je jedinečný hudební editor pro vytváření, analýzu a úpravu melodií v grafickém rozhraní. Je zajímavým a zábavným nástrojem nejen pro děti a mladé, ale prakticky pro kohokoliv, koho zajímá muzika. Aplikace má intuitivní uživatelské rozhraní a je zcela bez reklam.

[appbox appstore id988457961 oldprice=“149Kč“]

Stickman Tennis
Stickman Tennis je zábavná, návyková hra ve svižném tempu, která vás zavede na tenisové kurty. Nechte se vtáhnout skvělou sportovní atmosférou, naučte se všechny možné typy úderů a zahrajte si proti stovce nejrůznějších protivníků v 64 turnajích.

[appbox appstore id637374864 oldprice=“59Kč“]

Neo Angle
Neo Angle je minimalistická puzzle hra, inspirovaná retro grafikou, neonovou estetikou a muzikou z osmdesátých let. Proklikáte se všemi náročnými bludišti v neonovém světě a najdete vždy cestu ven? Hra není tak jednoduchá, jak by se na první pohled mohlo zdát, a na cestě na vás bude čekat plno pastí a nebezpečných oblastí.

[appbox appstore id1242804866 oldprice=“20Kč“]

iOS Apps 20917

Dnes nejčtenější

.