Zavřít reklamu

První měsíc letošního roku máme v podstatě za sebou a zároveň to pro nás, jakožto pro magazín Letem světem Applem, znamená také to, že do svého finále oficiálně míří i první kolo naší fotosoutěže o chytré hodinky Apple Watch a bezdrátová sluchátka AirPods. Dobrou zprávou ale je, že právě druhou zmíněnou výhru mohou získat i ti z vás, kteří svoji nahrají ještě do dnešní půlnoci. Vítěznou fotografii o AirPods totiž vybírá přímo redakce, a tak nezáleží na počtu hlasů, které fotografie získala. Redakce bude při výběru zohledňovat pouze kvalitu a nápaditost snímku.

Pokud jste tedy naší soutěže doposud nezúčastnili, ale máte kvalitní zajímavou fotografii, se kterou chcete zkusit štěstí, pak ji můžete do soutěže nahrát na stránce letemsvetemapplem.eu/soutez/pridej/. Učinit tak můžete do dnešních 23:59. Nejlepší snímek bude redakce vybírat v prvních dnech nového měsíce.

Zároveň od prvního dne následující měsíce, tedy konkrétně od zítřka 1. 2. 2018, bude vyhlášeno druhé kolo, které tentokrát bude tématicky zaměřeno a opět se bude soutěžit o dvě možné výhry. Veškeré podrobnosti budou oznámeny během zítřejšího dne prostřednictvím článku.

AirPods fotosoutez LsA

Dnes nejčtenější

.