Zavřít reklamu

Snahy Applu o vytvoření vlastního konkurenceschopného video obsahu neberou konce. Poté, co jsme vás minulý týden informovali o pár zajímavých pořadech, na kterých se Apple s jejich tvůrci domluvil, totiž včera obletěla svět další poměrně zajímavá zpráva. Jablečné společnosti se podle ní podařilo do svého týmu pro filmovou tvorbu přivést další zvučné jméno.

Není žádným tajemstvím, že se Apple při budování týmu starajícího se o video obsah spoléhá především na osvědčené matadory z konkurenčních společností. Ostatně, valná většina jeho lidí právě z velkých filmových studií přešla. Asi vás tak nepřekvapí, že i další úlovek Applu z těchto končin přijde.

Novou posilou týmu se stala bývalá výkonná ředitelka společnosti Paramount a Fox Dana Tuinier. Ta v předchozích společnostech působila především coby dohled nad komediální tvorbou a přesně na toto místo jí Apple ve svém týmu dosadil. Podle dostupných informací by měla totiž zprvu dohlížet právě na chystaný komediální seriál, ve kterém si zahrají Reese Witherspoon a Kristen Wiig.

Ačkoliv jsou takto velká jména určitým příslibem kvality, těžko v tuto chvíli říci, zda skutečně veškerá očekávání naplní. Snad se tedy prvních vlaštovek z dílny Applu dočkáme již velmi brzy a nezklamou nás tak jako Planet of the Apps a Carpool Karaoke. Právě tyto dva pořady totiž Applu v prosazení se ve filmové branži moc nepomohly. Ale kdo ví, třeba nám jablečná společnost vyrazí svými dalšími pořady dech.

apple-tv-4k-movies1

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.