Zavřít reklamu

Začátkem ledna se šéfka služby Apple Pay – Jennifer Bailey – zúčastnila konference National Retail Federation, která se konala v New Yorku. Bailey mluvila o tom, jaký má Apple vliv na maloobchodní prodej s Apple Pay, vlastní Apple Story a další. Ještě navíc vysvětlila, že Apple Pay pokračuje v růstu a má dramatický dopad na obchod.

Jak uvedl server CNET Japan, Bailey mluvila o tom, jaké cíle má Apple při vytváření „nového nákupního zážitku“ s iPhonem, který se soustřeďuje na aplikace, věrnostní programy a spolupráci mezi obchody a mobilními zařízeními. Bailey poukázala například na aplikace na iPhonu, které využívají ARKit a TrueDepth systém, jako je Warby Parker, což je aplikace, která vám umožní vyzkoušet si brýle před jejich zakoupením. A podle Bailey propojení s Apple Pay výrazně snižuje počet kroků k dokončení nákupu.

Vedoucí oddělení Apple Pay navíc uvedla, že službu v době svého vzniku využívala pouze 3 % amerických obchodů, nicméně v současné době ji podporuje 50 % obchodů. „Je to nejvíce uznávaná bezkontaktní platební technologie na světě,“ dodala Bailey.

V širším slova smyslu, Bailey mluvila o maloobchodním úsilí Applu v době, kdy se v něm objevily problémy. Vysvětlila, že Apple považuje maloobchod za příležitost k tomu, aby posunul nákupy na další úroveň.

„Kamenný obchod je místo, kde můžete jednat se zákazníky face-to-face,“ dodala Bailey. Podle ní, pokud budou aplikace efektivnější, můžeme objevovat a nakupovat služby a produkty novým způsobem – od skenerů až po doporučené personalizované produkty. Apple Pay se v posledních měsících výrazně rozšiřuje, přichází do nových obchodů, zemí a bank.

apple-pay-fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.