Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tvrzené sklo na iPhone X v té nejvyšší kvalitě perfektně chrání celý povrch displeje i jeho zaoblené části. Prémiové Tvrzené sklo na iPhone X je celé vyrobeno z jednoho kusu Tvrzeného skla, takže se nemusíte obávat, že byste například cítili přechod mezi rovnou částí a zaobleným krajem.

Prémiové Tvrzené sklo na iPhone X

3D Tvrzené sklo pro iPhone X Premium je celé vytvořeno z jedné celistvé vrsty. Oleophobická vrstva se postará o čistotu Vašeho skla na povrchu a minimalizuje zůstatek mastných otisků prstů. Prémiové tvrzené 3D sklo je 5x odolnější než klasické tvrzené sklo. Chrání proti nárazům, pádům, škrábancům či umaštěním. Pokud se rozhodnete pro nákup tohoto tvrzené skla, jistě nebudete litovat! Nesnižuje nikterak citlivost doteku a samozřejmě zachovává plnou funkčnost 3D Touch displeje. Tvrzené sklo je dodáváno s čistícími hadříky, které je dobré použít před aplikací skla na displej.

Aplikace Tvrzeného skla na iPhone X

Aplikace Prémiového Tvrzeného skla nemusí být příliš velkým strašákem. Stačí postupovat podle návodu, který najdete na zadní straně papíru v krabičce. Manuál pro snadnou aplikaci Tvrzeného skla na iPhone X je kompletně v Českém jazyce.

Pokud si na aplikaci i tak nebudete věřit, můžete navštívit kamennou prodejnu na adrese: Ostrovského 32, Praha 5, kde vám rádi sklo na iPhone X nalepíme. Kamenná prodejna se nachází přímo naproti autobusové zastávce Ženské domovy, tedy přibližně 250 metrů od výstupu z metra B, stanice Anděl (momentálně jediný otevřený výstup z metra, takže se nemůžete splést).

Tvrzené sklo na iPhone X (PREMIUM)

Bonus pro čtenáře na závěr :)

Pro ty, kteří došli až sem je připravený slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu na celou objednávku! Navíc, pokud jste zaznamenali zpomalení systému, ztrátu kapacity baterie, předčasné vypínání iPhonu apod. můžete si na kamenné prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5, něchat vyměnit baterii! iPhone servis je prováděn na počkání. Počkat můžete přímo na prodejně, nebo můžete zaskočit do obchodního centra Nový Smíchov, které je vzdáleno cca 5 minut lehkou chůzí.

Dnes nejčtenější

.