Zavřít reklamu

V uplynulých měsících jsme vás už několikrát informovali o tom, že se společnost LG snaží dostat do dodavatelského řetězce cupertinské společnosti, zejména co se týká výroby OLED displejů pro nadcházející modely iPhonů. Ovšem ukázalo se, že LG se snaží angažovat nejen v oblasti výroby OLED panelů, ale také baterií. Podle korejského zpravodajského serveru The Investor bude jihokorejská elektronická společnost vyrábět novou generaci baterií ve tvaru písmene L pro nadcházející modely iPhonů.

Ve zprávě se uvádí, že společnost LG Chem, která patří do skupiny LG Group, se specializuje na výrobu baterií a bude vyrábět zbrusu novou jednobuněčnou baterii ve tvaru písmene L, která bude mít vyšší kapacitu než současná dvoubuněčná baterie ve tvaru písmene L, která je v iPhonu X. Současný iPhone X má 2 716mAh baterii.

Koncept iPhone X Plus od iDropNews:

Baterie bude mít nejen vyšší kapacitu, ale také bude efektivnější, což znamená, že další generace 5,8palcového iPhonu s OLED displejem by mohla mít stejnou výdrž baterie jako iPhone 8 Plus, kterou si uživatelé chválí, že vydrží opravdu dlouho.

Sice se iPhone X začal prodávat teprve před 3 měsíci, nicméně už se objevily spekulace o tom, že v letošním roce přijde iPhone X Plus, který by mohl mít 6,5palcový OLED displej, a tím pádem by měl větší displej než Galaxy Note 8 od Samsungu, který je označován za phablet.

iphone battery fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.