Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Annotate
Aplikace Annotate je skvělý, zábavný a užitečný nástroj pro anotaci fotografií nebo snímků obrazovky. Stačí vybrat snímek, který chcete upravit, a vylepšit ho samolepkami, znaky, textem nebo kresbou. Aplikace podporuje sdílení ve zprávách, e-mailu, na Twitteru, Facebooku a dalších sítích a messengerech.

[appbox appstore id994933038 oldprice=“29Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“249Kč“]

Audrey
Kvalitní selfie je skvělá věc. Jak ho ale docílit? Aplikace Audrey dokáže pořídit váš autoportrét a umožní úpravy fotografií za pomoci hlasových příkazů. Kromě toho zvládne i skenovat čárové kódy i identifikovat nejrůznější objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29Kč“]

Delete Contacts + Duplicates
Po stažení této aplikace můžete snadno smazat veškeré duplikované kontakty a zároveň všechny své kontakty zálohovat. Aplikace umí vymazat velké množství kontaktů najednou, vymazat kontakty podle určitého kritéria (bez telefonního čísla apod.) a obnovit kontakty ze zálohy během okamžiku.

[appbox appstore id508504148 oldprice=“29Kč“]

All Pass Pro
AllPass je aplikace, která vám pomůže udržet všechny citlivé údaje a důležitá data na jednom místě a v bezpečí. All Pass Pro můžete uzamknout otiskem prstu, aplikaci můžete využít k uložení dat, souvisejících s vašimi přihlašovacími nebo platebními údaji. Samozřejmostí jsou možnosti synchronizace, zálohy a obnovení.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“59Kč“]

Browser and Documents

Aplikace Browser and Documents slouží ke správě stahování a souborů na vašem iOS zařízení. Nabízí podporu nápravy přerušených stahování, přehledného zobrazení stavu všech stahování, možnost pozastavení downloadu, stahování větších souborů a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id1324460798 oldprice=“29Kč“]

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Riddlord
Pusťte se do té největší výzvy v historii vyšetřování agenta FBI Jacka Reeda. Jeho syn byl unesen záhadnými bytostmi a on má tak jeho osud ve svých rukách. Na scéně se objevuje jedna záhada za druhou. Budete muset naplno zapojit svůj mozek a své logické schopnosti a vyřešit řadu hádanek.

[appbox appstore id1313687346 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.