Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Superimpose X
Proměňte své nápady v umělecká díla s aplikací Superimpose X. Ta nabízí širokou škálu užitečných nástrojů pro úpravu fotografií od práce s vrstvami, přechody, maskami, přes efekty až po úpravu stínování. Aplikace nabízí spolehlivost, rychlé a snadné ovládání a intuitivní rozhraní.

[appbox appstore id1304177471 oldprice=“89Kč“]

Epica 2 Pro
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]

Time Optimizer
File Optimizer je moderní aplikací, která se zaměřuje na redukci velikosti vašich souborů, aniž by dané soubory ztratily na své kvalitě. File Optimizer je velmi snadno použitelný, stačí prostě přesunout složku a je hotovo. Aplikace podporuje velké množství souborů, např. png, jpg, jpeg, gif, bmp, dib, css, dll, dylib, bpl, cpl, drv, lzl, ocx, sys, vbx, exe, scr a mnohem víc.

[appbox appstore id528003202 oldprice=“59Kč“]

The Grid – Calendar
Aplikace The Grid zcela mění způsob, jakým používáte svůj kalendář. Nabízí přehledný zápis vašich plánů, schůzek a úkolů, podporu funkce drag and drop při změně plánování událostí, možnost jednoduchého filtrování kalendářů, šablony, a řadu dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id578246316 oldprice=“89Kč“]

Camera RXCamera RX je manuální fotografická aplikace pro váš iPhone. Snímek pořídíte klepnutím na jakékoliv místo na displeji. Aplikace podporuje rozlišení 4032 x 3024, nabízí možnost „tichého“ focení, podporu RAW formátů, nahrávání videa a další funkce.

[appbox appstore id1200513619 oldprice=“89Kč“]

Open Bar!
Open Bar! je svěží puzzle hra s příchutí koktejlů. Prozkoumejte nekonečný proud návykových puzzlů, získejte odměny a odemkněte nové koktejly.

[appbox appstore id1065519317 oldprice=“89Kč“]

Minecraft: Story Mode S2
Teď, když Jesse se svým gangem zmizeli ve Wither Storm, zachránili svět a stali se slavnými superhrdiny, se život malinko… zkomplikoval. Se vzrůstající zodpovědností a méně času na dobrodružství začalo přátelství poněkud upadat. Vydejte se na novou cestu za lepšími časy.

[appbox appstore id1235920003 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.