Zavřít reklamu

Každý fanoušek Applu si alespoň jednou v životě představoval, jaké by to asi bylo v takovémto technologickém gigantovi, který má na kontě celou řadu skvělých inovací, pracovat. Jelikož však Apple rok co rok roste, do svých řad nabírá nové a nové zaměstnance, takže je teoreticky možné, že byste se do něj skutečně mohli na nějakou zajímavou pracovní pozici dostat. Tušíte však, na jaký post jsou vaše šance nejvyšší?

Podle statistik shromážděných společností Thinknum je odpověď na tuto otázku zcela jednoznačná – designér. Jablečná společnost totiž v posledním roce právě tento tým výrazně posílila a i nyní několik desítek nadaných návrhářů hledá. I z tohoto kroku je tak jasně patrné, že se Apple chystá v následujících letech znovu zaměřit na design, kterým své produkty odlišoval od konkurence. Toto kouzlo však již podle mnohých zákazníku ztratil, což lze doložit například čtyři roky nezměněným designem 4,7” a 5,5” iPhonů. A právě kreativními lidmi, kteří dokáží posunout myšlenku produktu zase o kousek dál, chce Apple tento zašlý lesk opět obnovit.

Takto skvostně vypadá Apple Park uvnitř:

Na oprašování zašlé slávy budou mít designéři naprosto ideální podmínky. Valná většina z nich totiž zakotví v hlavní budově Apple Parku, ve které se budou v příštích letech rodit iPhony, iPady či Macy. Ačkoliv je jasné, že se k takto důležitým projektům dostane jen hrstka vyvolených, jejich stopu z produktů, které si svět zamiluje, však již nikdo neodpáře.

Pokud jsme vás tedy předchozími řádky navnadili, nezbývá nám nic jiného, než vám s plněním vašeho snu držet palce. Pokud by se na vás pak skutečně usmálo štěstí a do Applu byste se za pár let dostali, vzpomeňte si, kde jste se o této možnosti dozvěděli a u Tima náš web pochvalte. Děkujeme.

apple-employee-fb

Zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.