Zavřít reklamu

Apple otevře v sobotu 27. ledna úplně první Apple Store v Jižní Koreji. Pokud se však v nejbližší době nechystáte do Soulu, ale rádi byste se podívali do útrob dalšího ikonického Apple Storu, cupertinská společnost vám přináší alespoň fotografie přímo z daného místa.

Apple Store se nachází v nákupním areálu Garosugil v samotném srdci dobře známého okresu Gangnam v Soulu. Apple Store, který je jižně od řeky Han River, se chlubí skleněnou fasádou a stromy, již jsou navrženy tak, aby rozostřily linie mezi obchodem a stromy lemovanou ulicí, na které Apple Store stojí.

„Jsme nadšeni z toho, že jsme otevřeli nový domov pro naše zákazníky v pulzujícím městě Soul, a těšíme se na další růst v Koreji,“ uvedla Angela Ahrendts, senior vice prezidentka retailu v Applu.

Stejně jako všechny Apple Story, tak i Apple Store v Soulu nabídne desítky bezplatných každodenních workshopů pro fotografy, hudebníky, umělce, designéry, programátory a další. Všechna sezení pořádá Creative Pro a uskuteční se v oblasti zvané Forum, což je část Apple Storu vybavená dynamickou 6K video stěnou.

Apple Store v Soulu je pravděpodobně 500. Apple Store na světě, pokud tedy neotevře žádný jiný do soboty. Apple má v současné době 499 Apple Storů po celém světě, pokud tedy nepočítáme butiky Apple Watch.

Seoul-Apple-Garosugil-01242018-fb

Zdroj: Apple

Dnes nejčtenější

.