Zavřít reklamu

Apple před malou chvilkou vydal aktualizaci iOS 11.2.5 pro veřejnost, která zavádí podporu pro HomePod. Apple vedle updatu systému iOS vydal ještě novou betu softwaru pro HomePod. Software však není k dispozici prostřednictvím portálu pro vývojáře, jako je tomu u beta verzí ostatních jablečných systémů, nicméně stáhnout si ho mohou pracovníci, kteří testují HomePod doma.

Apple dnes oznámil, že HomePod se začne oficiálně prodávat 9. února, avšak předobjednávky spustí už v pátek 26. ledna. Aktualizace softwaru pro HomePod tak přichází dva týdny před zahájením prodeje inteligentního reproduktoru.

HomePod momentálně testují zaměstnanci cupertinské společnosti, aby se stihly odladit veškeré chyby předtím, než se inteligentní reproduktor dostane na pulty obchodů. Apple zahájil beta testování HomePodu se svými zaměstnanci už před několika měsíci, přičemž během těchto měsíců vyšlo několik aktualizací firmwaru.

Jakmile se začne HomePod prodávat, pravděpodobně Apple začne vydávat pravidelné aktualizace softwaru, jako to dělá u iOS, macOS, tvOS a watchOS. Apple slíbil, že budoucí aktualizace softwaru přinesou podporu pro přehrávání ve více místnostech a párování více zařízení HomePod dohromady pro stereofonní zvuk. Uvedené dvě funkce totiž nebudou při uvedení reproduktoru na trh k dispozici.

homepod fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.