Zavřít reklamu

Pokud přijdete do konce března do autorizovaného servisu cupertinské společnosti s poškozeným iPhonem 6 Plus, přičemž vada bude vyžadovat výměnu celého zařízení za nové, může se stát, že vám Apple namísto nového kusu iPhonu 6 Plus dá novější model iPhone 6s Plus. Přesně tak to stojí v interním dokumentu, který Apple rozesílal autorizovaným servisům.

Apple neuvádí, proč se k tomuto kroku rozhodl, ani neposkytuje důvod, kdy může zákazník dostat iPhone 6s Plus za svůj vadný iPhone 6 Plus, ale pravděpodobně to má co dočinění s nedostatkem náhradních baterií pro iPhone 6 Plus. Podle všeho se zásoby baterií naplní až koncem března či počátkem dubna.

V interním dokumentu se uvádí, že Apple už nevyrábí iPhone 6 Plus, a tak zřejmě musí restartovat své výrobní linky, aby doplnil baterie, což nějaký čas potrvá. Apple se však k dané situace oficiálně nevyjádřil.

Koncept iPhone XI od ConceptsiPhone:

Apple a autorizované servisy u jablečných telefonů zajišťují výměnu displeje, baterie, reproduktorů, zadní kamery a jednotky Taptic Engine. Jestliže však přijdete do servisu s poškozeným Lightning konektorem, nebo vadnou základní desku, Apple vám vymění celé zařízení.

O tom, zda je iPhone vhodný na výměnu, rozhodují výsledky diagnostických testů a přesné poškození zařízení. Podporu Applu můžete kontaktovat na tomto webu.

iphone-6s-plus-fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.