Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tvrzené sklo pro iPhone X je jedním z ochranných prvků, které mohou ochránit iPhone X proti poškrábání a poškození. Tvrzené sklo pro iPhone X může být nejen na přední, ale i na zadní stranu.

Tvrzené sklo pro iPhone X (Premium)

Tvrzené sklo na iPhone X v prémiové kvalitě dosahuje té nejvyšší odolnosti. Je tlusté 0,26mm a velice snadno se aplikuje. Díky zaobleným hranám dokáže pokrýt celý displej až do krajů. Pokud si na aplikaci skla nebudete věřit, můžete se stavit na prodejně Tvrzenýsklo.cz, kde vám sklo velice rádi zdarma aplikují. Tvrzené sklo pro iPhone X je 5x odolnější než klasické sklo. Chrání tak iPhone nejen proti poškrábání, ale i drobným nárazům či pádům. Tím nejlepším ovšem je, že i po aplikaci prémiového skla nedochází ke snížení citlivosti displeje a můžete tak iPhone ovládat bez problémů.

  • Tvrzené sklo na iPhone X v prémiové kvalitě mohou čtenáři se speciální slevou zakoupit již od 639 korun!

Tvrzené sklo na zadní stranu iPhonu X

Tvrzené sklo na zadní stranu iPhonu X ocení především uživatelé, kteří neholdují ochranným krytům. Tvrzené sklo na zadní stranu se na iPhone aplikuje mnohem snáz než na přední stranu, navíc díky dokonalé průhlednosti nenarušuje vzhled iPhonu X. Můžete si tak i nadále vychutnávat designové zpracování a zároveň mít jistotu, že je iPhone ochráněn.

  • Tvrzené sklo na zadní stranu iPhonu X mohou čtenáře zakoupit se speciální slevou již od 159 korun!

Slevový kód pro čtenáře magazínu LSA

Pokud nevlastníte iPhone X, nemusíte zoufat. Na závěr jsme pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem připravili speciální slevový kód: LSA, díky kterému můžete získat 20% slevu na všechny (i zlevněné) produkty! Za zmínku stojí především sekce VÝPRODEJ, kde naleznete například Tvrzené sklo na iPhone 5/5s/SE/5c za 119 korun, nebo také Tvrzené sklo na iPhone 8 za 159 korun! Navíc máte možnost si všechna tvrzená skla na iPhony nechat zdarma aplikovat přímo na prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Prodejna se nachází přibližně 250m od metra B, zastávky Anděl.

Tvrzeny sklo iPhone X zada

Dnes nejčtenější

.