Zavřít reklamu

Setkali jste se v posledních dnech s abnormálním fungováním aplikace Messenger na vašem iPhonu? Pak nejste sami. Po celém světě se totiž začínají ozývat nešťastní uživatelé, kterým se tato aplikaci při psaní zprávy zasekne a nefunguje. Žádný způsob, jak chybu opravit, však bohužel neexistuje.

Jak už jsem uvedl v úvodním odstavci, celý problém spočívá v tom, že vám při psaní zprávy celá aplikace “zamrzne” a znovu se již nerozběhne. Aplikace však nefunguje ani po opětovném otevření, restartování iPhonu či dokonce odinstalování a znovunainstalování aplikace. Pokud vás tedy tento problém doběhl, jedinou záchranou by pro vás měla být chystaná aktualizace této služby.

Facebook již problém řeší

Na té by již měl Facebook intenzivně pracovat, protože již potvrdil, že o chybě ví a zkoumá jí. Podle všech dostupných informací však ani on sám neví, co za problémem stojí. Ostatně, “spouštěče” problémů jsou poměrně různorodé. Někteří uživatelé tvrdí, že se jim tato chyba spustila poté, co jim iPhone opravil autokorekcí jejich zprávu, jiným pak jen stačilo pouhé psaní bez jakýchkoliv oprav. Vedení Facebooku tak může částečně těšit alespoň to, že se chyba objevuje jen v jeho aplikaci pro iOS, takže nebude mít s opravou až tolik práce.

Pokud jste se tedy s tímto problémem setkali, naší jedinou radou je vyčkat na opravnou aktualizací.  Žádným jiným způsobem totiž svůj chat neoživíte.

Facebook on an iPhone home screen drawing focus to the Facebook app and the accompanying Messenger app

Dnes nejčtenější

.