Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Lists To Do
S aplikací Lists To Do pro vás bude organizace vašich úkolů a správa a tvorba seznamů hračkou. Umožní vám vytvářet a spravovat seznamy nejrůznějšího druhu od nákupních až po pracovní, vyznačuje se funkčním, intuitivním designem a řadou užitečných, chytrých funkcí.

[appbox appstore id571626623 oldprice=“29Kč“]

My Tracks
Sledujte své trasy, svůj výkon, a sdílejte své venkovní aktivity s přáteli. MyTracks je profesionální GPS aplikace, která zaznamenává příslušná data, kdykoliv jste venku. Své lokace můžete ukládat a importovat či exportovat ve formátu CSV, GPX, KML či KMZ.

[appbox appstore id1299001064 oldprice=“149Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

Easy Translation
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu a iPadu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český i slovenský jazyk jsou podporovány. První verze je pro všechna iOS zařízení. Verze druhá slouží pouze pro iPad.

[appbox appstore id590425173 oldprice=“119Kč“]

Tape
Pamatujete si na kazety z osmdesátých a počátku devadesátých let? Nyní je můžete znovu mít. Aplikace Tape funguje jako emulátor kazetového přehrávače. Při přehrávání vaší oblíbené muziky vám zobrazí přetáčející se kazetu.

[appbox appstore id537766208 oldprice=“29Kč“]

Convoto
Aplikace Convoto přijde vhod všem podnikatelům v cestovním ruchu, cestovatelům, studentům a vůbec všem, kteří často potřebují převádět měnu nebo jednotky. Aplikace je kompatibilní pro iPhone, iPad i iPod touch, nabízí automatické aktualizace všech příslušných hodnot, je rychlá a snadná.

[appbox appstore id904622054 oldprice=“149Kč“]

Bubble Tower 2
Někdo staví vzdušné zámky, někdo boří věže z bublin. Vyzkoušejte si 110 nových levelů hry Bubble Tower, kde bude vaším úkolem porazit věž z bublin tím jediným správným způsobem.

[appbox appstore id467911477 oldprice=“59Kč“]

Duck Warfare
Společnost GÜSCO (čti goose-co) se snaží převzít vládu nad vaším parkem. Vy byste měli v tuhle chvíli zapojit všechny síly a vynaložit je na jeho záchranu – pomůže vám více než dvacítka statečných kachen. Hra nabízí snadnou ovladatelnost, 24 kachen, pět oblastí se 40 rozličnými soupeři a řadu dalších skvělých věcí. Hra je bez reklam a bez nákupu v aplikaci.

[appbox appstore id1269957119 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.