Zavřít reklamu

Před několika hodinami jsme vás informovali o tom, že cupertinská společnost vyškolila filmová studia. V současné době filmová studia používají k zaznamenávání pohybu a mimiky techniku za miliony dolarů, přičemž iPhone X dokáže vytvářet stejné virtuální avatary přesně kopírující pohyby vašeho těla a mimiku, a to díky technologii Face ID. Vypadá to, že nejnovější vlajková loď kalifornského giganta by mohla filmovým studiím ušetřit spoustu peněz. A nyní se na internetu objevilo nádherné svatební video, které bylo natočené pouze na iPhonu X.

Shibani Sanghvi a Jay Bhagat měli svatbu v listopadu. Objednali si fotografickou společnost Recall Pictures, která nejenže pořídila úžasné fotografie, ale natočila i svatební video. Společnost s sebou netahala těžké kamerové systémy, vystačila si totiž pouze s iPhonem X. Výsledek opravdu stojí zato.

Podívejte se na svatební video natočené iPhonem X: 

Video ukazuje, jak silný je iPhone X na poli fotografického a filmografického průmyslu. Společnost Recall Pictures navíc tvrdí, že se jedná o první svatební video, které kdy bylo natočené na iPhonu X. Pokud se tedy chcete stát svatebním fotografem, nepotřebujete k tomu kamery za statisíce korun, protože jak se zdá, vystačíte si i s iPhonem X za třicet tisíc korun.

Ale není to poprvé, co bylo svatební video natočené na jablečném telefonu. Už v minulosti spatřilo světlo světa svatební video natočené na iPhonu 7. Možná je takových videí více, jen se o všech neví.

Podívejte se na svatební video natočené iPhonem 7:

O tom, že vlajkové lodě Applu mají jedny z nejlepších fotoaparátů na trhu se smartphonu svědčí i skutečnost, že v dubnu 2017 vydavatelství Condé Nast prozradilo, že na titulních stranách dvou svých časopisů použilo fotografie pořízené iPhonem 7 Plus. A nejedná se o jediný případ, dokonce i časopisy jako Billboard a Bon Appétit použily na titulních stranách svých časopisů fotografie zaznamenané iPhonem.

Ikonický iPhone X má před sebou slibnou budoucnost. Stále častěji se začíná využívat k různým kreativním a uměleckým výtvorům. Jelikož Apple technologii fotoaparátů u svých telefonů neustále zlepšuje, je pouze otázkou času, kdy se stane iPhone profesionálním nástrojem ve fotografickém a filmografickém průmyslu.

iphone x wedding fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.