Zavřít reklamu

Ani na začátku roku 2018 usilovné práce na dokončení nového Apple Parku, který se stane novým domovem jablečné společnosti, neustávají. Podle nejnovějšího videa z dronu, který se nad Apple Parkem před pár dny proletěl, to však vypadá, že celý projekt již mocně finišuje.

Jak můžete na novém videu vidět, dělníci od minula zase o něco pokročili. Terén kolem hlavní budovy už totiž vypadá poměrně solidně a krom výsadby posledních květin už na něm nechybí prakticky nic. To ostatně dokazuje i to, že na záběrech z dronu již žádné nevysazené rostliny shromážděné na jednom místě neuvidíte. I stavebních strojů však od minula razantně ubylo  a na záběrech jich zahlédnete jen pár.

Takto to v Apple Parku vypadalo ještě předtím, než byla vysazena většina zeleně:

Dron se samozřejmě nezapomněl proletět ani nad úchvatným Divadlem Steva Jobse, ve kterém nám Apple poprvé představil svůj revoluční iPhone X, či nad kulatým jezírkem, ke kterému si budou chodit zaměstnanci Applu odpočnout. Objektivu kamery neuniklo ani návštěvnické centrum, které je obklopenou spoustou košatých stromů.

Nechme se tedy překvapit, kdy bude Apple Park oficiálně dokončen. Jelikož si však Apple potrpí na každém detailu, nejspíš si v něm dělníci ještě pár dalších týdnů užijí. Výsledek ale bude o to úchvatnější.

apple-park

Dnes nejčtenější

.