Zavřít reklamu

Potrpíte si na stylové nabíjecí doky pro vaše jablečné produkty? Pak vás následující řádky možná inspirují k nákupu jednoho opravdu stylového kousku. Společnost Satechi totiž dnes na veletrhu CES představila svůj nový nabíjecí dok pro iPhone a Apple Watch,, který vypadá opravdu skvěle.

Satechi vyrábí svůj dok ve stříbrné a vesmírně šedé variantě hliníků, takže by neměl nastat problém s výběrem podle odstínu vašeho telefonu či hodinek. Celý dok je pak vyroben tak, aby elegantně ukryl veškeré kabely, které do něj vložíte pro nabíjení vašich zařízení. Již zabudovaných kabelů se totiž u doku bohužel nedočkáte. Potěšit vás však může alespoň to, že USB koncovku nezapojujete do žádné zásuvky ale rovnou do doku, který je pak se sítí či počítačem propojen přes USB-C. Satechi si od tohoto řešení slibuje hlavně bezproblémové nabíjení bez přehřívání, které může mít na nabíjení neblahý vliv.

Pokud se vám nová Smart DUal Charging Station, jak svůj dok Satechi nazvalo, zalíbila, budete si muset na spuštění prodejů ještě pár týdnů počkat. Satechi totiž slíbilo spuštění prodejů na jaře, přesné datum však bohužel neznáme. Cena by ale měla začínat na 64,99 dolarech, což je něco málo přes 1600 Kč.

satechi-smart-dual-charging-station

Dnes nejčtenější

.