Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Color Accent
Aplikace Color Accent vám umožní během pár vteřin přidat „splash“ efekt k vašim fotografiím. Stačí vybrat barvu, kterou chcete na snímku zvýraznit, zatímco zbytek fotografie bude černobílý.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Simple Transfer Pro
Aplikace Simple Transfer Pro představuje ten nejjednodušší způsob přenosu vašich fotografií a videí mezi počítačem a iOS zařízením – a to zcela bezdrátově. Aplikace je spolehlivá, bezpečná, a podporuje všechny formáty včetně Live Photo.

[appbox appstore id411292121 oldprice=“149Kč“]

BlackCam – Black and White Camera
BlackCam vám pomůže vytvořit strhující černobílé fotografie, které zaujmou každého. Aplikace je velmi snadno použitelná, nabízí různé filtry, které se ukazují na obrazovce v momentě, kdy fotíte.

[appbox appstore id943901190 oldprice=“59Kč“]

Lifehacks – Everyday Tips and Tricks
Myslíte si, že znáte všechny možné vychytávky nazpaměť? Aplikace Lifehacks vás vyvede z omylu. Přináší tisíce užitečných triků, použitelných ve všech oblastech každodenního života.

[appbox appstore id972474639 oldprice=“59Kč“]

Easy Spending Expense Tracker
Easy Spending Expense Tracker je aplikace, ověřená více než milionem spokojených uživatelů. Pomůže vám sledovat tok vašich financí a naučí vás lépe je spravovat a méně utrácet.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“29Kč“]

BB Carom Billiard
BB Carom Billiard je zábavná a oblíbená hra pro všechny milovníky billiardu, ale i pro úplné začátečníky. Nabízí více herních módů, integraci s Game Center, a je kompatibilní se všemi iOS zařízeními.

[appbox appstore id495846142 oldprice=“29Kč“]

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.