Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Caption Ideas
Nenapadají vás žádné popisky k instagramovým fotkám? Potřebujete nové nápady na komentáře a příspěvky? Aplikace Caption Ideas vám pomůže.

[appbox appstore id1154312449 oldprice=“119 Kč“]

Photo Sharing
Aplikace Photo Sharing vám vždy skvěle poslouží ať už k pracovním, nebo soukromým účelům. Umožní vám odeslat z vašeho iOS zařízení velké množství fotografií, které běžné e-mailové služby neumožňují.

[appbox appstore id634055755 oldprice=“59 Kč“]

Audrey
Audrey je revoluční aplikace pro naprosto perfektní fotografie. Kromě pořizování a pokročilých úprav fotografií dokáže Audrey také číst čárové kódy nebo rozpoznávat objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29 Kč“]

MobiShield
Zajistěte svému iPhonu generální „zdravotní prohlídku“. MobiShield zmapuje možná bezpečnostní rizika, pomůže vám opravit případné chyby a umožní vám zabránit úniku osobních informací.

[appbox appstore id453189033 oldprice=“29 Kč“]

Block vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“89 Kč“]

8bit War: Necropolis
Hra 8bitWar pro iOS řádně prověří všechny vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Najímejte jednotky a rozmístěte je ve strategických formacích, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89Kč“]

Lunar Ledge
Nechte se unášet větrem a objevujte nové světy v této úchvatné 360° adventuře. Čím hlouběji se pustíte, tím vyšší bonus získáte. Jak hluboko si troufnete?

[appbox appstore id1141847731 oldprice=“29 Kč“]

apps 56 FB

Dnes nejčtenější

.