Zavřít reklamu

Apple Store je bezesporu úžasným místem a to nejen pro fanoušky společnosti Apple, ale také pro obchodníky na celém světě. Dobu od dodání produktu do obchodu výrobcem po prodej nedokáže předčit ani McDonald a obrat, který dokáží Apple Store obchody vytěžit z jednoho čtverečního metru prodejní plochy zase nedokáží trumfnout ani ty nejdražší obchody se šperky typu Tiffany. Ať už Apple milujete nebo ne, musíte zkrátka uznat že z obchodního hlediska se maloobchodní síť prodejen Applu sakra povedla.

Apple Store je navíc místem, ve které můžete koupit vše co Apple prodává a nechat si poradit od prodejců, vyřešit reklamace a mnoho dalšího. Právě proto se čínští prodejci rozhodli, že je potřeba posunout výrobu falešných produktů na výrobu falešných Apple Store prodejen. Ty se tváří skutečně velmi realisticky a dokážeme si představit, že nezkušený uživatel může mít v některých pocit, že je ve skutečném Apple Store obchodě a tím pádem si kupuje skutečné a originální produkty Apple, co na tom že na nich běží Windows nebo Android. Pojďte se s námi na následujících videích podívat, jak vypadají falešné čínské Apple Store prodejny.

V posledním videu se pak můžete podívat jak to vypadá, když si koupíte nový telefon a on až tak docela nový není. V Číně totiž není vůbec žádný problém zabalit použitý telefon do originálního balení včetně ochranných fólií, nálepky na balení a všeho dalšího co k tomu patří. Dokonce ani zatavení celého balení není žádný problém a to už pak jen velmi těžko zjistíte, zda kupujete originální nový nebo použitý, případně neoriginální produktu. Ostatně podívejte se sami.

Fake Apple Store

Dnes nejčtenější

.