Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

5×5 Workout
Chcete si v novém roce vybudovat kondičku a začít zvedat váhy, ale netušíte, kde začít? Aplikace 5×5 Workout nabízí cvičební programy, které vám pomohou dostat se na tu správnou cestu.

[appbox appstore id1130831895]

CoinPeak
Coinpeak je jednoduchá, výkonná a bezpečná aplikace, která vám pomůže s analýzou portofila vašich kryptoměn a sledovat pohyby napříč peněženkami. Součástí aplikace jsou přehledné, interaktivní grafy. Veškerá data zůstávají ve vašem zařízení a nejsou nikam odesílána.

[appbox appstore id1328627577]

Sign and Stamp
S aplikací Sign and Stamp můžete digitalizovat všechny své podpisy a razítka a uchovávat je ve svém iOS zařízení. Stačí naskenovat podpis nebo razítko z tištěného dokumentu a uložit do aplikace.

[appbox appstore id1322467437]

 

SkySafari 6 Pro
SkySafari 6 Pro nabízí zcela revoluční způsob amatérského pozorování vesmíru. Nabízí největší databázi astronomických objektů, plně podporuje iOS 11 a iPhone X. Aplikace navíc nabízí i možnost hlasového ovládání.

[appbox appstore id1306165506]

[appbox appstore ]

Color Pixel – Paint by Number
Myslíte si, že omalovánky jsou jenom pro děti? Aplikace Color Pixel – Paint by Number vás vyvede z omylu. Denně v ní přibývají nové a nové předlohy, které si můžete vybarvit podle čísel. Hra má volitelné nastavení obtížnosti.

[appbox appstore id1327289473]

Snakes

Hra Snakes nabízí 12 různých světů s 480 levely, v nichž bude vaším úkolem pohybovat s hady tak, abyste zaplnili obrazovku. Hra je v barevném, minimalistickém designu se zábavným soundtrackem.

[appbox appstore id1321697550]

Balls Race

Návyková, barevná, skvěle hratelná, zábavná – taková je hra Balls Race. Vaším úkolem bude vyvinout co nejvyšší rychlost a současně se dostat co nejdále, přičemž se musíte vyhýbat nejrůznějším překážkám. Jak daleko se zvládnete dostat?

[appbox appstore id1326677737]

iOS Apps 91017

Dnes nejčtenější

.