Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Tvrzené sklo na iPhone je tou nejlepší ochranou, kterou můžete displeji zajistit. Existuje hned několik druhů tvrzených skel, které je ale to nejlepší? Tisíc lidí, tisíc chutí, každému může vyhovovat nějaké jiné. Které vyhovuje nejvíce Vám?

Klasické tvrzené sklo na iPhone

Klasické Tvrzené sklo zná snad skoro každý, jedná se o čistě průhledné sklo, které dosahuje odolnosti 9H a pomáhá chránit displej iPhonu. Navíc je kompatibilní se všemi ochrannými kryty, takže se nemusíte obávat, že by Vám kryt tvrzené sklo nadzvedával. Další výhodou je jednoznačně tloušťka 0,26mm která je dostatečný na to, aby poskytla iPhonu tu nejlepší možnou ochranu a zároveň nesnižovala citilivost doteku a zachovala všechny uživatelské funkce. Z nabídky klasických tvrzených skel na iPhone bych nyní vypíchl dvě, která nyní můžete zakoupit v akci!

  • Tvrzené sklo na iPhone 5/5s/5c/SE můžete zakoupit již od 119 korun!
  • Tvrzené sklo na iPhone 8 můžete zakoupit již od 159 korun!
Tvrzené sklo LSA rozměry

3D Tvrzené sklo na iPhone – Premium

Prémiové 3D Tvrzené sklo je tou nejlepší ochranou, kterou můžete iPhonu dopřát. Tento typ tvrzeného skla je 5x odolnější než klasické tvrzené sklo a pokrývá úplně celý povrch displeje. Jeho zaoblené hrany pokryjou i ty nejzašší kouty displeje a tak se nemusíte obávat poškození v částech, které klasické tvrzené sklo ochránit nedokáže. Oleophobická vrstva na povrchu navíc slouží jako ochrana proti usazování mastonot a nečistot. Navíc nyní můžete v akci zakoupit tento model pro iPhone 6 / iPhone 6s.

  • Prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone 6 / iPhone 6s zakoupíte již od 479 korun!
PREMIUM SKLO LSA rozměry

3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem

3D Tvrzené sklo s hliníkovým okrajem ocení především uživatelé, kteří shání ochranu celého displeje, ale již je příliš nebaví klasická černá, bílá a nebo průhledná tvrzená skla. Tento typ 3D Tvrzeného skla na iPhone je zároveň designovým doplňkem, protože je vyráběný ve čtyřech barevných provedeních. (Černé, Stříbrné, Zlaté a Růžovo-Zlaté) Hliníkový okraj zajišťuje ochranu až do stran. V krabičce jsou přiloženy čistící prostředky pro snazší aplikaci skla na displej. Součástí krabičky (zadní strana) je také manuál pro snadnou aplikaci v českém jazyce. Za zmínku stojí především 3D Tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem na iPhone 6/6s/7/8.

  • 3D Tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem na iPhone 6/6s/7/8 mohou čtenáři zakoupit za 319 korun!


tvrzene-sklo-HLINIKOVY-RAMECEK-LSA-rozmery

Bonus pro čtenáře na závěr

Tato tři zmíněná Tvrzená skla jsou nejprodávanějším a nejoblíbenějšími mezi uživateli telefonů, proto jsme pro Vás čtenáře magazínu LetemSvětemApplem připravili slevový kód: LSA, díky kterému získáte 20% slevu z celé Vaší objednávky! – Pozor, platí i na již zlevněné zboží!

Dnes nejčtenější

.