Zavřít reklamu

Nový iMac Pro v současnosti nejvýkonnější počítač od Applu a kromě nadupaných komponent nabízí svým majitelům i řadu exkluzivit. První z nich je samostatně neprodejné příslušenství v podobě Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 a Magic Keyboard ve Space Gray variantě spolu s černý Lightning kabelem a černými samolepkami s logem Applu. Spolu s tím je jedinečné i vesmírně šedé šasi, které žádný jiný desktopový počítač od Applu nemá. A poslední exkluzivitou je speciální tapeta, kterou si ale můžete stáhnout v tomto článku.

Tapeta se nese v duchu tmavých barev a zobrazuje do modra zbarvená kouřová oblaka. Pozadí je tak hodně podobné živému pozadí, která se poprvé objevilo na iPhonu 6s a přetrvává v nastavení iOS dodnes. Wallpaper je na iMacu Pro nastavený defautlně, tudíž si jej může vychutnat každý čerstvý majitel nového počítače ihned po vybalení z krabice, tedy samozřejmě za předpokladu, že neobnoví nastavení ze zálohy.

Tapetu v plném rozlišení (5 120 x 2 880) si můžete stáhnout po rozkliknutí obrázku níže. Ze svého iMacu Pro ji vypreparoval náš čtenář, který nám ji následně poskytl ke zveřejnění. Tímto mu děkujeme.

Dnes nejčtenější

.