Zavřít reklamu

Apple podle tchajwanské výzkumné společnosti TrendForce představí v první polovině letošního roku druhou generaci iPhonu SE, což by znamenalo, že populární 4palcové zařízení by se konečně dočkalo hardwarového a možná i designového upgradu. Apple s iPhonem SE útočí na sektor chytrých telefonů střední třídy zejména na rozvíjejících se trzích.

Takhle nějak by mohla druhá generace iPhone SE vypadat:

TrendForce pouze potvrzuje předpovědi ostatních analytiků a společností, že přijde vylepšený iPhone SE 2 s mírnými změnami. V srpnu společnost Focus Taiwan citovala tamní zdroje a naznačila, že je na obzoru druhá generace iPhonu SE. V listopadu zase tchajwanský deník Economic Daily News zveřejnil zprávu o tom, že 4palcový jablečný telefon se bude vyrábět v továrně firmy Wistron v indickém Bengaluru, a tak by iPhone SE mohl namísto Assembled in China nést označení Assembled in India.

Apple první iPhone SE odhalil v březnu roku 2016. Přesně o rok později pak zdvojnásobil jeho vnitřní úložiště a snížil pořizovací cenu, a tak je velice pravděpodobné, že další generaci představí opět v březnu.

Podle indického serveru Tekz24 by mohl iPhone SE 2 obsahovat stejný hardware jako iPhone 7, stejně tak i první generace iPhonu SE měla stejné technické specifikace jako iPhone 6s. Po vydání iPhonu X se všichni těší na to, že by mohl přijít iPhone XSE, tedy bez tradičního Home Buttonu a s displejem přes celou přední část, ovšem v tuto chvíli je to velice nepravděpodobné. Analytici se shodují na tom, že v březnu letošního roku bude mít iPhone SE 2 stále Home Button. Jedinou změnou na designu by byly tenčí rámečky.

iPhone SE 2 Concept

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.