Zavřít reklamu

Nový rok je tady a s ním i první várka dalších beta verzí všech testovaných systémů. Dnes se registrovaní vývojáři dočkali již třetí bety iOS 11.2.5, watchOS 4.2.2, macOS 10.13.3 a tvOS 11.2.5. Podobně jako předchozí beta verze, i ty nové by měly nabídnout opravy chyb a případně i novinky. Největší změny se očekávají v případě iOS. O případných novinkách vás budeme samozřejmě informovat.

Novou 3. betu iOS 11.2.5 najdete klasicky v Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Je však potřeba mít na v iPhonu nahraný vývojářsky profil, který lze získat na stránkách developer.apple.com.

Vývojáři si mohou macOS 10.13.3 stáhnout standardně skrze Mac App Store a záložku Aktualizace. Aby se ale aktualizace objevila, je potřeba mít si z Apple Developer Center stáhnout vývojářskou utilitu, která z váš Mac označí jako testovací.

Pokud na svém iPhonu máte nainstalovaný vývojářský profil z Apple Developer Center, pak si můžete watchOS 4.2.2 Beta 3 stáhnout v aplikaci Apple Watch na iPhonu, a to přímo v Obecné –> Aktualizace softwaru.

Třetí betu tvOS 11.2.5 pak stáhnete opět jedině s nainstalovaným vývojářským profilem, který je na Apple TV (2015) nebo Apple TV 4K nainstalovaný skrze Xcode. Aktualizaci pak najdete v Nastavení -> Systém -> Aktualizace softwaru.

iOS 11.2.5 FB

Dnes nejčtenější

.