Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Emojion Journal and Mood Diary
Aplikace Emojion Journal and Mood Diary vám umožní pořizovat si detailní poznámky o vašich náladách a jejich proměnách. Vyjádřit se můžete snadno, rychle a výstižně za použití emotikonů.

[appbox appstore id1163620489 oldprice=“29Kč“]

Cool Weather
Připadá vám současné počasí málo sluníčkové? Pořiďte si sluníčkovou předpověď. Aplikace Cool Weather se vás pokusí každý den pozitivně naladit motivačními citáty.

[appbox appstore id1010529143 oldprice=“59Kč“]

Audrey
Kvalitní selfie je skvělá věc. Jak ho ale docílit? Aplikace Audrey dokáže pořídit váš autoportrét a umožní úpravy fotografií za pomoci hlasových příkazů. Kromě toho zvládne i skenovat čárové kódy i identifikovat nejrůznější objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29Kč“]

Simpler Pro
Váš adresář je jeden velký chaos? Uspořádejte si ho s pomocí aplikace Simpler Pro. Ta dokáže vyhledat a sloučit veškeré vaše duplicitní kontakty, disponuje chytrým vyhledáváním a zvládá i rozesílání skupinových zpráv.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“89Kč“]

QuickFit
Máme tu další z řady 7 minutových fitness aplikací, které mají za úkol jediné – dostat vás do kondice. Quick Fit je ideální aplikací pro osoby, které jsou zaneprázdněné a potřebují si efektivně zacvičit. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id783214985 oldprice=“59Kč“]

Lane Spliter
Hra Lane Splitter pro iOS nabízí skvělou hratelnost, zábavu, návykovost a báječnou grafiku. Nastartujte svou motorku a závratnou rychlostí projíždějte náročným provozem. Jak máte dobré reflexy?

[appbox appstore id392084834 oldprice=“29Kč“]

PixelMaze

Pixely, pixely, pixely – to je to, oč v této hře běží. Na posbírání všech pixelů a nalezení cíle máte 100 sekund. Hra nabízí i nekonečný mód ve 3D. Hra je bez reklam a bez nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id1252617787 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 41017

Dnes nejčtenější

.