Zavřít reklamu

iPhone X je vůbec prvním smartphonem od Applu, který se chlubí OLED displejem. Ten má oproti dosavadnímu LCD displeji řadu výhod a jednou z nich je i znatelně nižší spotřeba při používání černých prvků v uživatelském rozhraní systému. Ve výsledku tak iPhone X dosáhne vyšší výdrže na jedno nabití  i pokud si nastavíte tapetu tvořena převážně černou barvou. Apple několik málo takových pozadí nabízí přímo v iOS, ale pokud se vám ani jedna nezamlouvá, pak tu pro vás máme velkou várku ideálních wallpaperů, ze který si zcela určitě vybere každý z vás.

V galerii níže najdete 27 tapet, na kterých převládá černá barva a jsou tak šité na míru OLED displejům. Pokud si některou z nich nastavíte na iPhonu X, pak docílíte nejenom o něco lepší výdrže baterie, ale také si budete moct vychutnat dokonale černou, protože právě její vyobrazení je jeden z dalších benefitů OLED technologie.

Zatímco některé tapety vznikly z upravených fotografií, jiné byly speciálně pro tyto účely vytvořeny v profesionálním programu Cinema 4D, kde si jejich autor hrál s různými motivy a světlem. Tapety sice nejsou optimalizované pro rozlišení iPhonu X, ale iOS je samozřejmě natolik chytrý systém, že je pro displej přizpůsobí, a tak na něm budou vypadat skvěle za všech okolností.

Jak tapetu stáhnout a nastavit

Obrázky v galerii výše slouží jen jako náhledy – jsou zmenšené. Pro stažení tapety v plném rozlišení využijte odkaz na slovu „iPhone“, který najdete pod každým obrázkem. Následně stačí na fotografii podržet prst a poté zvolit Uložit obrázek. Pak už jen přejděte do nativní aplikace Fotky, otevřete staženou tapetu, vlevo dole kliknete na ikonu sdílení a poté na Použít jako tapetu.

Cerne tapety OLED iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.