Zavřít reklamu

Cupertinské společnosti se už několikrát podařilo z velkých firem přetáhnout různé zaměstnance. V dubnu jsme vás například informovali, že Apple získal z Googlu dva satelitní experty a z NASA experta na rozšířenou realitu. A nyní do svého video týmu přivítala tři vedoucí pracovníky z Amazon Studios.

Z Amazon Studios do Applu přechází Tara Sorensen, bývalá šéfka programování pro děti, Carina Walk, bývalá mezinárodní výkonná ředitelka, a Tara Pietro, bývalá šéfka obchodních záležitostí. Tara Sorensen bude na podobné pozici jako v Amazon Studios pracovat i v Applu a bude se hlásit přímo k Zackovi Van Amburgovi a Jamiemu Erlichtovi. Carina Walker usedne do křesla mezinárodní tvůrčí manažerky a Tara Pietro se postaví do čeká divize právních záležitostí Applu.

Apple posiluje svůj video tým, protože se připravuje na produkci vlastního originálního obsahu. Videokomunikační tým Amazon Studios prošel během posledních několika měsíců významnými změnami, přičemž vše začalo tím, když byl prezident společnosti Roy Price sesazen ze své pozice kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování. Další významný manažerka, který opustil Amazon Studios, je Conrad Riggs.

Apple store Brussels FB

Zdroj: Variety

Dnes nejčtenější

.