Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi skalní fanoušky našeho magazínu, tak tento článek je přímo pro vás. Ve spolupráci s grafikem a web designérem @Petrem Zavadilem jsme si pro vás připravili vánoční nadílku tapet Letem světem Applem, které vyniknou na jakémkoliv z řady jablečných telefonů.

Níže si tuto kolekci můžete stáhnout a nastavit na váš iPhone. Petr se zabývá především takzvaným „material designem“, který sice můžeme znát z Androidu, to ale neznamená, že na telefonech od Applu nebude vypadat hezky – přesvědčte se sami. Mimo tvorby těchto tapet se Petr zabýval tvorbou vánoční grafiky na facebookovou stránku sesterského Samsung Magazínu. Dále také vytvořil několik obrázků a ikon do našich příspěvků, za což mu děkujeme. Tapety mají rozlišení pro iPhone X, ale samozřejmě se hodí na jakékoliv jiné zařízení.

Jak tapetu stáhnout a nastavit

Obrázky v galerii výše slouží jen jako náhledy – jsou zmenšené. Pro stažení tapety v plném rozlišení využijte odkaz na slovu “iPhone”, který najdete pod každým obrázkem. Následně stačí na fotografii podržet prst a poté zvolit Uložit obrázek. Pak už jen přejděte do nativní aplikace Fotky, otevřete staženou tapetu, vlevo dole kliknete na ikonu sdílení a poté na Použít jako tapetu. Postup ale drtivá většina z vás jistě zná.

tapety LSA

Dnes nejčtenější

.