Zavřít reklamu

Lidé čekající na nový iMac Pro jako na smilování se konečně dočkali. Přesně týden po spuštění prodejů začal Apple pomalu rozesílat první objednané iMacy jejich novým majitelům. Ti si je však pod stromečkem ještě nerozbalí.

Několik zákazníků z USA a Kanady již od Applu obdrželo zprávu, že je jejich zboží na cestě, v případě Velké Británie se prý objednávka k odeslání zatím připravuje a předání dopravci se očekává v následujících dnech. Je tak prakticky jasné, že pokud se nestane žádný vánoční zázrak a Santa si nové iMacy nenaloží na své sáně, dorazí ke svým majitelům přesně podle data stanoveného Applem, tedy buď mezi svátky nebo až první týden v lednu.

iMac Pro:

Z Apple Storu si jej zatím neodnesete

Zajímavé však je, že ač Apple sliboval, že do svých Apple Storů iMacy Pro naskladní a před Vánocemi si tak budou moci uživatelé nějaký ten kus odnést i odtamtud, prakticky nikde na světě k tomu zatím nedošlo. Apple tak nejspíš na pilu s prodeji moc netlačí a chystá se je ve velkém stylu odstartovat až v příštím roce. To totiž začne dodávat i našlapané iMacy se 14 a 18 jádry, jejichž cena se vyšplhala až na více než 400 tisíc.

Bude jistě zajímavé sledovat, jak se Applu budou prodeje jeho suverénně nejvýkonnějšího a nejdražšího Macu dařit. Vzhledem k již několikrát omílané ceně se však nejspíš úplně obří odbyt čekat nedá. Ostatně, kvůli prodejním rekordům Apple do své nabídky neumístil.

iMac Pro FB

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.