Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Habit List: Build a Better You
Začněte s transformací vlastního „já“ ještě teď. Aplikace Habit List vám pomůže s osvojením nových, lepších návyků, a odbouráním těch starých.

[appbox appstore id525102168 oldprice=“119Kč“]

aTime Logger
Sledujte svůj čas jediným dotykem s aplikací aTimeLogger 2. Aplikace vám poskytne podrobné denní, týdenní a měsíční statistiky v podobě diagramů a grafů, které vám pomohou získat detailní přehled o všem čase.

[appbox appstore id576718804 oldprice=“149Kč“]

RadioApp
RadioApp je rádiovým přijímačem pro vaše iOS zařízení. Pyšní se nejen retro analogovým designem, ale i snadným ovládáním nebo podporou více zemí najednou.

[appbox appstore id687223019 oldprice=“59Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí patnáctidenní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

Blue
Blue je aplikace, nabízející sedmidenní předpověď počasí s barevně laděnou vizualizací. Předpověď lze zobrazit i v rámci hodin, jednotlivé barvy pomáhají lépe se zorientovat v teplotě.

[appbox appstore id594126537 oldprice=“29Kč“]

He Likes the Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny nabízí 5 odlišných postav a 100 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“59Kč“]

The Greedy Cave
Ve vzdálené zemi se nachází kontinent nazvaný Milton. Je to země, kde moc vlády přichází pomocí mečů a děsivého tajemna. Náš příběh začíná ve vzdáleném království na severu, Iblis, což je temné a často zapomenuté místo. Je to divoká a pustá země, ve které musí obyvatelé těžit nerosty pro panstvo. Příležitostně se zastaví dobrodruzi na přespání, ale nikdy nezůstanou déle. Až jednoho dne se nezkušený dobrodruh ztratil a zakopl o díru. Příběh by mohl skončit, kdyby se nevrátil zpátky do města, ale on se zpátky vrátil s pytlem zlata a třpytícím se pokladem, který našel v díře. A příběh pokračuje dál…

[appbox appstore id1028950091 oldprice=“29Kč“]

Minecraft: Story Mode S2
Teď, když Jesse se svým gangem zmizeli ve Wither Storm, zachránili svět a stali se slavnými superhrdiny, se život malinko… zkoplikoval. Se vzrůstající zodpovědností a méně času na dobrodružství začalo přátelství poněkud upadat. Vydejte se na novou cestu za lepšími časy.

[appbox appstore id1235920003 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 15917

Dnes nejčtenější

.