Zavřít reklamu

Apple se ve většině reklam na hudební službu Apple Music zaměřuje především na získání předplatitelů, a tak se snaží poukázat na to, že právě na Apple Music mohou poslouchat hudbu, kterou chtějí. Cupertinská společnost však na svůj YouTube kanál nahrála video zaměřující se opět na streamingovou platformou, nicméně tentokrát není cílem přimět uživatele, aby si zaplatil předplatné.

Apple se v novém reklamním spotu na Apple Music zaměřuje na propagaci vánočního alba Gwen Stefani, které nese název You Make It Feel Like Christmas.

V minutu dlouhé reklamě vystupuje animovaná Gwen Stefani, přičemž nechybí ani tančící myši. Apple nezapomněl zpropagovat nejnovější vlajkovou loď, kterou drží v ruce samotný Santa Claus a používá FaceTime, aby zavolal paní Clausové. Potom Santa požádá Stefani, aby udělala hudební číslo, které sleduje i paní Clausová přes FaceTime.

Podívejte se na celé video zde:

Od Applu jsme zvyklí na reklamy trošku jiného charakteru, avšak je to příjemná změna. Vánoční album Gwen Stefani je skutečně na Apple Music, a to už od října letošního roku. Pokud tedy máte zájem poslechnout si skladby z tohoto alba, stačí mít předplatné na Apple Music.

Jak se líbí video vám?

Gwen Stefani Apple Music fb

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.