Zavřít reklamu

Vánoce máme již pomalu za dveřmi, na poslední chvíli ještě všichni sháníme menší dárky, které by potěšili naše nejbližší. Pokusili jsme se pro Vás vybrat ze sekce Vánoční výprodej ty nejzajímavější kousky tvrzených skel a ochranných krytů na iPhone. Největší výhodou tohoto zboží je možnost vyzvednutí na kamenné prodejně v centru Prahy až do pátku 22.12.2017 – 18 hodin a 30 minut. Tvrzená skla a Ochranné kryty na iPhone jsou zde skladem, připravena ihned k expedici či vyzvednutí. Jednou z výhod osobního vyzvednutí je možnost aplikace tvrzeného skla na prodejně zdarma!

Soukromé Tvrzené sklo pro iPhone

Soukromé Tvrzené sklo dokonale chrání nejen iPhone proti poškození, ale i Vaše soukromí! Jeho matně černé zbarvení dokáže zakrýt již dříve vzniklé škrábance a praskliny a dokonale ochránit proti nově vzniklým. Soukromé Tvrzené sklo splňuje všechny základní potřeby, které od Tvrzeného skla očekáváme. Disponuje oleophobickou vrstvou, která snižuje umaštění displeje. Horní hrany jsou malinko zaoblené, aby nedocházel k poškrábání prstů a odolnost je 9H! Součástí balení je kromě Tvrzeného skla také manuál „jak správně tvrzené sklo nalepit“ v českém jazyce a dva čistící hadříky, kterými očistíte displej před aplikací.

SoukromeSkloLSA

Černý kožený obal pro iPhone 5/5s/SE

Kožený kryt pro iPhone 5/5s/SE je vyrobený z kvalitní TPU kůže. Jeho vnitřní část je vypolstrována hebkým semišem, aby nedocházelo k poškrábání hliníkových zad iPhonu. Ochranný kryt má velice elegantní vzhled a chrání iPhone proti poškození, jako jsou menší nárazy a pády. Antistatický povrch zajistí pohodlné uchopení iPhonu v krytu. Díky výřezům v bočních částech krytu zůstal zachován přístup k vibračním tlačítkům a nabíjecím konektorům. Zvýšené části zase napomáhají ke snazšímu ovládání všech tlačítek. (Hlasitost či Zapnutí)

  • Černý kožený obal pro iPhone 5/5s/SE pořídí čtenář magazínu LSA již od 319 korun!
KozenyObalLSA

Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone

3D Tvrzené sklo pro iPhone Premium – které je celé vytvořeno z jedné celistvé vrsty. Zaoblené hrany dodávají potřebnou ochranu Vašemu displeji, nejen na zobrazovací části, ale také v krajních, zaoblených částech. Oleophobická vrstva se postará o čistotu Vašeho skla na povrchu a minimalizuje zůstatek mastných otisků prstů. Prémiové tvrzené 3D sklo je 5x odolnější než klasické ochranné sklo. Chrání proti všem nárazům, pádům, škrábancům či umaštěním. Pokud se rozhodnete pro nákup tohoto tvrzené skla, jistě nebudete litovat! Nesnižuje nikterak citlivost dotekua samozřejmě zachovává plnou funkčnost force-touch displejů.

PREMskloLSA

Gumový matný kryt pro iPhone 7 / 8 Plus

Gumový a Matný kryt pro iPhone 7 Plus / iPhone 8 Plus je velice populární a oblíbený mezi uživateli jablečných produktů především díky pěti barevným provedením (Mentolová, Červená, Matně Průhledná, Modrá, Černá a Červená) ve kterých jsou kryty vyráběny. Velice tenké gumové tělo krytu zajistí perfektní přilnutí k Vašemu iPhonu. Následná manipulace s iPhonem bude mnohem snazší. Nebudete se obávat například vyklouznutí iPhonu z ruky. Záslepky, kterými disponuje chrání například Váš nabíjecí konektor, takže se do něj nebude dostávat zbytečně žádný prach. Vyřízlé kolečko na zadní straně zajistí, že logo nakousnutého jablka bude stále viditelné.

  • Jakékoliv barevné provedení tohoto velice atraktivního obalu je možné zakoupit již od 159 korun!
BarevneKrytyLSA

Slevový kód pro čtenáře – nejen do sekce Vánoční výprodej!

Při objednání některého z produktů nezapomínejte na slevový kód pro Vánoční výprodej. Pod zkratkou VANOCE20 se skrývá 20% sleva i na již zlevněné zboží! Neváhejte tedy a udělejte radost sobě, či někomu v blízkém okolí dárkem, který má i velice praktické využití! Navíc při nákupu nad 500 korun – DÁREK k objednávce!

Dnes nejčtenější

.