Zavřít reklamu

Před několika dny se na internetu objevil screenshot e-mailu, ve kterém údajně Apple informuje o nových zásadách pro kontrolu aplikací. Pokud by byl e-mail pravdivý, jednalo by se o poměrně přísná pravidla, která by nepotěšila ne jednoho vývojáře. Ukázalo se však, že e-mailová komunikace není legitimní, přestože vypadala důvěryhodně.

Apple nic takového nepsal, přestože se někdo snažil, aby to vypadalo jako komunikace z iTunes Connect. Avšak e-mail obsahoval několik gramatických chyb. A nakonec se ukázalo, že se jedná o falešný e-mail, který vyvolal pouze znepokojení mezi vývojáři.

První odstavec sice naznačuje skutečnou politiku, která vstoupí v platnost v příštím roce, přičemž cupertinská společnost bude mít problém s aplikacemi vvytvořeními přes služby generující šablony. Druhý odstavec, ve kterém se uvádí, že aplikace vytvořené přes Xamarin nebo PhoneGap budou zakázány, je úplně vymyšlený.

Část obsahu e-mailu sice odráží skutečné změny v zásadách aplikací, nicméně část je naprosto vymyšlená, a tak se jedná o falešný e-mail. Vývojáři by si tedy neměli dělat starosti.

Fake e-mail fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.