Zavřít reklamu

Když nám Apple na zářijové keynote představil svůj iPhone X, většině světa vyrazilo dech krom krásného displeje a Face ID i velmi vysoká cena, která začíná v USA na 999 dolarech. Není se tak čemu divit, že se čas od času najde někdo, pro koho je získání takto drahého telefonu téměř nadlidským úkolem a proto se jej raději pokusí získat ilegálně. Dobrým příkladem může i případ, který se stal před pár dny na Floridě.

Kdybyste hledali pracovní pozici, která má těsně před Vánoci nejvíce napilno, určitě byste na vrchní příčky pasovali různé kurýry a řidiče přepravních společností. Ti totiž musí v těchto dnech rozvézt nepřeberné množství dárků, mezi kterými se samozřejmě čas od času objeví i něco poměrně drahého. Když pak takovéto dárky doručuje nespolehlivý řidič, může nastat velký problém.

Své o tom ví i vedení společnosti UPS, která musela řešit před pár dny nepříjemný skandál. Její řidič, který měl doručit balíček s iPhonem X, jej totiž ukradl. Udělal to však poměrně kuriózně. Balíček totiž na adresu skutečně dovezl a na verandu před dům po domluvě s majitelem uložil. Po pár hodinách se však pro něj již v civilu vrátil a odnesl ho v domnění, že jej nikdo nevidí. Netušil však, že ho celou dobu snímají dvě kamery.

iPhone X:

Když začal majitel iPhonu svůj nový telefon hledat, rozhodl se nejprve prohlédnout kamerové záznamy. Po zhlédnutí záznamu však zůstal jako opařený. Na policii pak oznámil, že mu telefon odcizil ten samý muž, který mu ho zhruba dvě hodiny předtím přivezl. Policisté pak už neměli s dohledáním pachatele problém. Ten byl zaměstnavatelem na hodinu propuštěn.

Můžeme se jen domnívat, co bylo hlavním důvodem krádeže iPhonu. Byla to touha vlastnit nejnovější model, nebo snaha vyřešit nějaký osobní finanční problém? Tak či tak si bude muset dnes již bývalý řidič poradit jinak. Nepoctivost se totiž skutečně nevyplácí.

Jason-Christopher-Mohn

Zdroj: idropnews

Dnes nejčtenější

.