Zavřít reklamu

Apple dnes prostřednictvím svého YouTube kanálu oznámil, že na Apple Music přichází exkluzivní hudební filmy. Základem Apple Music se staly dokumenty a koncerty, přičemž nejnovějším umělcem, který se přidal na neustále se rozšiřující seznam umělců, je Noel Gallangher. Mezi další umělce, kteří mají smlouvu s Applem, patří Sam Smith, Harry Styles a Clive David.

Noel Gallangher vystoupil v londýnském York Hall, kde zazpíval písničky jako Champagne Supernova a Don’t Look Back in Anger. Z alba „Who Built The Moon?“ zazpíval hit Holy Mountain, který je považován za jednu z nejlepších písniček, jakou kdy napsal.

Apple dále na svou streamovací službu přináší koncert Sama Smitha, který oslavil druhé album v Londýně, kde zazpíval nejen nové, ale i starší singly.

Cupertinská společnost se snaží neustále svou hudební platformou rozvíjet, aby přilákala co nejvíce nových předplatitelů. V polovině loňského roku například koupila práva na Carpool Karaoke, který běžel na amerických televizích v rámci The Late Late Show s Jamesem Cordenem. A nyní je pořad dostupný na Apple Music.

apple music

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.