Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Intelligent Scissors
Intelligent Scissors je snadno použitelný obrazový editor, umožňující odstranění nechtěných objektů z fotografií. Ať už jde o lidi, text, budovy nebo cokoliv jiného, Intelligent Scissors vše zvládnou.

[appbox appstore id573801721 oldprice=“149Kč“]

Selfie App
Obáváte se o soukromí na vašem MacBooku? Máte podezření, že se vám do něj někdo pokouší v době vaší nepřítomnosti dostat? Nebo se na sebe zkrátka jen rádi koukáte a chtěli byste mít své každodenní fotky? Vyzkoušejte aplikaci, která za pomoci iSight kamery pořídí snímek pokaždé, když se otevře víko MacBooku.

[appbox appstore id939263027 oldprice=“29Kč“]

PicConvert
Provádění operací s větším množstvím souborů pro vás bude s PicConvert hračkou. Jedná se o kompaktní nástroj, který vám umožní převádět a přejmenovávat řadu souborů najednou a zároveň i měnit jejich velikost.

[appbox appstore id1179685568 oldprice=“89Kč“]

Command-Tab Plus
Command-Tab Plus vám pomůže přepínat aplikace na vašem Macu snadno, rychle a pohodlně. Pokud pracujete ve více programech najednou, může být přepínání mezi nimi problém. Díky Command-Tab Plus můžete příslušnou operaci provést rychle a efektivně. Aplikace zároveň skryje ikony nepoužívaných aplikací.

[appbox appstore id1221992270 oldprice=“29Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Ultimate Chicken Horse

[appbox steam simple 386940 oldprice=14,99€]

Finding Paradise

[appbox steam simple 337340 oldprice=9,99€]

Star Wars Knights of the Old Republic II – Sith Lords

[appbox steam simple 208580 oldprice=9,99€]

Ice Lakes

[appbox steam simple 393430 oldprice=14,99€]

Mac Apps 31017

Dnes nejčtenější

.