Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Chytré vybavení domácnosti je skvělá věc, která vám ušetří drahocenný čas i nervy. Chytrý je i robotický vysavač ILIFE V7S, který máte nyní možnost zakoupit na webu GearBest za zvýhodněnou cenu.

ILIFE V7S se může pochlubit zcela novou, vylepšenou verzí zásobníku na vodu o objemu 450ml, lepší funkcí vytírání a řadou dalších užitečných vylepšení. Vysavač disponuje systémem, který ho chrání proti nárazům a pádům, čtyřmi čisticími režimy nebo třeba funkcí automatického samodobíjení. Pochlubit se může i sníženou hlučností. Vysavač můžete ovládat na vzdálenost až 4 metry, na jedno nabití vydrží 140 minut provozu.

Chytrý robotický vysavač ILIFE V7S zakoupíte na webu GearBest za cenu 3 278 Kč namísto obvyklých 3 935 Kč, a to po zadání kódu EU5V7S. Při odběru z českého skladu (eu-5) se navíc svého zboží dočkáte už do pěti dnů.

*Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

ILIVE V7S fb

Dnes nejčtenější

.