Zavřít reklamu

Bezpečnostní pracovníci společnosti Pandora Labs dokázali vytvořit jailbreak systémů iOS 11.2.1 a iOS 11.2 pro iPhone X. Song Yang, šéf Pandora Labs, potvrdil, že jailbreak iOS 11.2.1 je „untethered“, což znamená, že po restartu zařízení je stále funkční.

Jak můžete vidět na obrázku na konci tohoto článku, na domovské obrazovce iPhonu X je aplikace Cydia, což je alternativa k App Store, přes kterou se dají stahovat všechny tweaky, které telefon potom poupraví. Bohužel, nepodařilo se získat více informací o společnosti Pandora Labs, ale zpráva tvrdí, že byla založena v letošním roce a že v ní pracuje deset výzkumníků. Dokonce informovala firmy jako Apple, Google a Huawei o několika zranitelných místech. Pro někoho bohužel, Song Yang dodal, že jeho tým nemá v úmyslu uvolnit jailbreak veřejnosti.

I když některým “jailbreakařům” nyní zmizel úsměv z tváře, dobrou zprávou je, že se dá vytvořit jailbreak systému iOS 11.2.1, takže nestačí než doufat, že hackeři, například z týmu Pangu, ho vytvoří také a uvolní veřejnosti. Začátkem listopadu jsme vás informovali o tom, že se v Jižní Koreji objevil první jailbreak systému iOS 11.1.1 pro iPhone X. Celý článek si můžete přečíst zde, kde máte i vysvětleno, k čemu takový jailbreak vůbec slouží.

iOS 11.2.1 jailbreak iPhone X
iOS 11.2.1 jailbreak
iOS 11.2.1 jailbreak iPhone X 1

Zdroj: 3uTools

Dnes nejčtenější

.