Zavřít reklamu

Už na začátku léta, kdy se iMac Pro ukázal světu, jsme vás informovali, že speciální vesmírně šedé příslušenství v podobě Magic Keyboard, Magic Mouse 2 a Magic Trackpad 2 bude dostupné exkluzivně právě jen s profesionálním iMacem. Ačkoli v některých možná ještě hořel plamínek naděje, že se tak nestane, Apple dnes společně se zahájením prodeje zmíněného počítače potvrdil, že Space Gray příslušenství se prodávat samostatně skutečně nebude

V sekci pro konfiguraci iMacu Pro se totiž u výběru Magic Mouse 2 a Magic Trackpad 2 (případně obojího za příplatek) píše malým písmem, že „vesmírně šedé doplňky jsou k dispozici jen v okamžiku nákupu iMacu Pro.“ To ve výsledku znamená, že pokud po Space Gray klávesnici, myši nebo trackpadu skutečně toužíte, musíte si buďto koupit iMac Pro startující na téměř 140 000 Kč, využít společnost Colorware nebo bedlivě sledovat aukční portály jako eBay, Aukro nebo případně i náš Apple Bazar. Je totiž poměrně jisté, že někteří majitelé budou chtít na exkluzivním příslušenství od Applu vydělat nabídnou ho k prodeji.

Podobně jako vesmírně šedou Magic Keyboard, Magic Mouse 2 a Magic Trackpad 2 dostanou majitelé iMacu Pro také exkluzivní černý Lightning kabel, který Apple neprodává ani na svých stránkách ani v Apple Storech. Je možné, že jak Space Gray příslušenství, tak i kabel v budoucnu do své nabídky zařadí, zatím ale společnost nic oficiálně nepotvrdila, avšak ani nevyvrátila, a tak můžeme stále doufat.

iMac Pro Space gray magic keyboard trackpad FB
Matte Black Apple Magic Keyboard FB

Dnes nejčtenější

.