Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Vánoce jsou pomalu za rohem a každý přemýšlí, čím druhé obdarovat. Rozhodli jsme se pro Vás připravit menší soupis pěti produktů, které můžete do vyprodání zásob zakoupit za jedinečnou cenu a obdarovat jí pak některé blízké, nebo prostě udělat radost sami sobě. K tomu poslouží Vánoční výprodej.

1) Soukromé tvrzené sklo pro iPhone

Nevíte co to vlastně Soukromé tvrzené sklo je? Jedná se o ochranné sklo, které kromě své hlavní funkce, ochránit displej proti rozbití, má ještě funkci ochránit Vaše soukromí. Soukromé tvrzené sklo na iPhone zajistí, že to co se děje na vašem displeji uvidíte pouze pokud budete na displej hledět kolmo, ostatní zvědavci, co koukají z boku, například v dopravních prostředcích veřejné dopravy, mají smůlu.

Soukromé Tvrzené sklo - LSA rozměr

2) Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone 8 Plus

Pro ty, kteří nestihli akci v minulém týdnu přichází druhé kolo, ve kterém je opět možné zakoupit 3D Tvrzené sklo pro iPhone 8 Plus PREMIUM již od 399 korun! Pozor, akce platí buď do vyprodání zásob, nebo do 15.12.2017. Prémiové Tvrzené sklo je 5x odolnější než klasické tvrzené sklo a chrání i již zaoblené strany displeje. Při osobním vyzvednutí na prodejně je možné nechat sklo zdarma na iPhone aplikovat.

  • Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone 8 Plus zakoupí čtenáři magazínu LetemSvětemApplem se speciální Vánoční slevou za pouhých 399 korun
Prémiové Tvrzené sklo pro iPhone

3) Prémiová Dřevěná Powerbanka ve dvou barevných provedeních

Dřevěná powerbanka je zpracovaná ze dvou elegantních materiálů. Prvním je dřevo, které pokrývá větší čast powerbanky. Tím druhým je dozlatova kovová spodní část. Powerbanka je velice lehká, designově elegantní, vhodná na cesty. Powerbanka dokáže Váš iPhone nabít 2-3x.

tvrzeny-sklo-powerbanka-drevo

4) Tvrzené sklo a Průhledný Gumový kryt pro iPhone X

Tím největším trhákem posledních týdnů na českém trhu s mobilními telefony je jednoznačně iPhone X. Jedná se o velice nedostatkové zboží a dá se očekávat, že nejeden jablečný nadšenec nalezne pod stromečkem právě tento nejnovější model. Ceny iPhonu X se šplhají do astronomických částek, začíná se na 30 000 korunách, což je za mobilní telefon slušná pálka. Byla by škoda takto drahý produkt hned poškodit. Jednu z nejlepších možných ochran pro iPhone X poskytuje balíček, ve kterém naleznete Tvrzené sklo a Průhledný pevný Gumový kryt.

  • Čtenáři magazínu LetemSvětemApplem mohou tento super balíček zakoupit za 399 korun!
Sklo + Obal iPhone X - LSA rozměry

5) Tvrzené sklo pro iPhone 8

Tvrzené sklo na iPhone 8 o tvrdosti 9H. Disponuje oleophobickou vrstvou, a mírně zaoblenými hranami na horní straně ochranného skla, aby nedocházelo ke snadnému poškození a poškrábání prstů při manipulaci. V balení naleznete čistící hadříky a na zadní straně krabičky naleznete manuál pro snadnou aplikaci skla v Českém jazyce.

  • Při použití slevového kódu zakoupíte Tvrzené sklo pro iPhone 8 za pouhých 199 korun
Tvrzené sklo LSA rozměry

Bonus: Slevový kód a Vánoční dárek na závěr

Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je připraven speciální Vánoční slevový kód LSA VANOCE díky kterému získáte 20% slevu i na již zlevněné zboží! Navíc ke každé objednávce nad 500 korun je přidán Vánoční dárek, který obsahuje některé příslušenství k iPhonu z obchodu Tvrzenýsklo.cz a dopravu máte od 699 korun zdarma! Osobně si můžete zboží vyzvednou na kamenné prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Otevřeno bude až do 22.12.2017 do 18:30. Doufáme, že Vám tento Vánoční výprodej přijde vhod!

Dnes nejčtenější

.